ONS i bilder


Ny stand, generøse leverandører og fantastiske kollegaer. ONS 2024 er overstått, og vi kunne ikke vært mer fornøyde.

Tusen takk til alle dere som var med å gjøre SG Safety standen til et samlingspunkt under messeuka, og til alle dere som besøkte oss!

Leverandører og kollegaer i fantastisk samarbeid

Nick og Elliot fra Ion Science viser frem

verdensnyheten Titan 2 for benzenmåling

Kristian fra Johnson Controls om fremtidens brannslukking

Førstehjelpskurs med vår dyktige instruktør Zano

Viktigheten av riktig åndedrettsvern med Gerd Julie

Kundearrangement på kveldingen med Katrine

Utsnitt fra produktveggene

Bærbare gassmålere


LEVERANDØRBESØK

ION Science presenterte løsninger for benzen og VOC for olje- og gassnæringen. Det ble grundig gjennomgang av årets mest lovende nyhet - Titan 2.

Johnson Controls fortalte om fluorfrie, miljøvennlige slukkere, ny teknologi og praktiske løsninger for brannvern og brannslukking.

OHD var på plass med sin nye masketetthetsmaskin og demonstrerte et effektivt og nøyaktig instrument som markedet trenger.

NY STAND

Det var mange som fikk med seg den splitter nye standen vår. SG Safety fyller 40 år i 2024, og har investert i en litt større, litt tøffere, og mer bærekraftig stand. Den velkjente, oransje streken er ivaretatt, mens utformingen fasiliterer møtet mellom mennesker. Vi håper og tror at den nye standen skal følge oss i stort og smått det neste tiåret. Med utskiftbare moduler og bærekraftige materialvalg vil vi kunne bruke standen til andre messer og arrangementer i mange år fremover.

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.